Jeni të lodhur nga gjithë ato organizata të vegjetarianëve dhe të mirqënies të cilat nuk interesohen për mirëqënien e kafsheve? Jeni të lodhur nga hipokrizia, epatia dhe indiferenca e tyre? Mendoni se duhen marrë veprime ekstreme, vendimtare dhe të menjëhershme? Fantastike! Në BBV ne kerkojmë të rekrutojmë antar të rinj për skuadren tonë dhe në të njëjtën kohë edhe vullnetarë (jashtë dhe brenda vendit). Nëse besoni se keni aftësi të cilat mund të jenë të dobishme për ne, ashtu si edhe potencialin e duhur, duke mos lënë mbas dore atë çfarë është më e rëndesishme DËSHIREN, ju lutem na kontaktoni në emailin tonë dhe plotësoni kërkesën për tu regjistruar, duke treguar në pak fjalë se si mund të ndihmoni. Për momentin jemi në nevojë urgjente për avokatë, ekonomist, dizenjues grafik, fotograf dhe aktivist të gatshëm për veprim në të gjithë vendin.