Mirë se vini në faqen zyrtare të shoqatës “Bashkimi Bullgar Vegan”. BBV është një organizatë e mbrojtjes së të drejtave të kafshëve, me qëllim të shpërndarjes së veganizmit në Bullgari. Ne jemi një bashkim i veganëve abolicionistë që luftojmë për jetën dhe lirinë e kafshëve. Ne në BBV jemi të bindur se duke u bashkuar ne mund t’i fokusojme përpjekjet tona kundër karnizëm shumë do të ishte efektive se sa duke luftuar veçmas. Për këtë arsye, synimi kryesor i bashkimit është që të rritet dukshëm numri.