Rregullisht, çdo të shtunë dhe të dielë në qytetin e Sofjes në anën këmbësore të Bulevardit Vitosha, (zakonisht #67), jeni të mirëpritur në veprimtaritë tona nga ora 16:00 deri në 20:00 si pjesë e aktivizmit tonë në rrugë. Eventet janë ligjërisht të rregjistruara në Bashkinë e Sofjes dhe janë nën kujdesin e forcave të policisë. Janë siguruar të gjitha materialet – posterat, megafonët, broshurat informuese, ngjitëset, monitorët gjigant (32″, 34″ and 43″), fonia, grumbujt me kafshët e mbushura të dhuruara, maskat për ruajtjen e anonimatit etj. Në rast se ende dëshironi të ndihmoni me diçka, mund të merrni një laptop me vete. Ne mund të transferojmë me anë të një usb-je, disa dokumentare me të cilat ne informojmë shoqërinë.

Nga e hëna deri të premten aktivistët tanë mbajnë rregullisht leksione dhe shfaqin dokumentare rreth veganizmit. Kjo ndodh në zyrën tonë dhe disa herë në muaj ne kemi seminare, ku vegan të ndryshëm (nëna, baballarë dhe femijët) ndajnë përvojat e tyre në tema të ndryshme. Zakonisht këto evente publikohen në faqen tonë të facebook-ut.