BBV ka rreth 300 vullnetarë të cilët punojnë vullnetarisht dhe pa asnjë kompensim. Megjithatë shumica e tyre marrin pjesë në aktivitetet e tona në raste të vecanta. Në të njëjtën kohë puna jonë aktiviste kërkon mbeëhtetje konstante. Ne kemi nevoj për më shumë vullnetarë të motivuar, në mënyrë që të realizojmë listën e gjatë të ideve dhe projekteve. Ne mirëpresim dhe e vleresojmë jashtë mase pjesmarrjen e cdokujt, të cilët janë të gatshëm të bashkohen me ne në nismën për të bërë të gjithë botën vegane.

Vullnetarët tanë më të mirë:

Anastas Tarpanov – Fotograf
Silvia Scorcioni – Përkthimi në Italisht dhe Spanjisht
Margarita Estevez – Përkthimi në Rusisht
Nietha Handastya Heng – Përkthimi në Indonezian
Laras Tawang Pratiwi – Përkthimi në Indonezian
Donika Zeqiri – Përkthimi në Shqip
Shqiponja Sula – Përkthimi në Shqip
Raia Harizanova – Përkthimi në Frëngjisht
Kristina Labart-Bergestad – Përkthimi në Finlandisht
Dilan Avcı – Përkthimi në Kurde
Mariana Slavova – Përkthimi në Gjermanisht
Rubén Eduardo Badoul – Përkthimi në Spanjisht
María Fernanda – Përkthimi në Spanjisht
Gianna Cardenas – Përkthimi në Spanjisht