Më 4 prill 2017 BBV filloi një fushatë për grumbullimin e kafshëve të mbushura (koka dreri, derra të egër, zogj, etj.) Nëse keni pasur një person të njohur I cili tashmë nuk jeton më por që ka qenë një gjuetar dhe ka mbushur kafshë dhe pas vdekjes së tij po pyesni se si t’i hiqni ato, ju lutemi na I dhuroni neve! Po kërkojmë edhe gezofe (dhelprat, arinjtë, xunkat etj.), të cilat do t’i vendosim rreth bulevardit Vitoshka të shoqëruara me dhënien e fjalimeve të duhura. Ideja për këte iniciative është që të vëndosim në dukje një numër të madh kafshësh të mbushura + gëzofet e kafshëve në bulevardin Vitoshka për të treguar vdekjen dhe vrasjet, mizorinë. Realiste dhe autentike. Ne ju lutemi, kush ka ndonjë nga këta nga të njohurit ose të afërmit, të na I dhuroni ato ne.